Om Mountain Works

Lär dig vad vi står för.

FYRA DECENNIER SENARE

Våra svenska grundare fick idén att ta med sig de bästa innovationerna från de största bergen tillmodevärlden. Ända sedan dess har vi skapat hyperfunktionellt mode som inspirerar och stärker våra kunder i deras vardag och äventyr.

STEG FÖR STEG UTVECKLAS VI, VÅRT VARUMÄRKE OCH VÅRA KOLLEKTIONER

I vår kollektion tar vi de bästa tekniska innovationerna och blandar dem med modernt mode. Det kräver högkvalitativa tyger för varje specifika ändamål och tillfälle. Vi strävar alltid efter ett plagg med lång livslängd och känner inget behov av att ändra det som redan fungerar. Noggrant utvalda innovationer, material och designmönster från outdoor-livet har tillsammans skapat grunden till Mountain Works DNA, kläder och accessoarer. Vårt mål är att alltid uppfylla behovet från vår målgrupp, som pushar gränserna, världen runt. 

VI KOMMER ALLTID UTVECKLAS

Vi anser att innovation och utveckling ligger strax utanför vår komfortzon, och vår utveckling tar oss till nya platser varje säsong. Mellan säsongerna planerar, anpassar och uppgraderar vi kollektionerna. Vi strävar alltid efter konstant förbättring.  

En stor del av våra liv spenderas ute i naturen, och vår vision är att kunna anpassa oss och våra produkter - med en låg miljöpåverkan. Vår hållbara plan har alltid varit att skapa långvariga produkter, ha kontroll över varje steg i produktionen och alltid leta efter mer hållbara sätt att leverera kvalitet. Våra hållbara mål skjuts hela tiden uppåt, och vi utvecklas konstant med det.