SUSTAINABILITY

En stor del av våra liv spenderas ute i naturen, och vår vision är att kunna anpassa oss och våra produkter - med en låg miljöpåverkan. Vår hållbara plan har alltid varit att skapa långvariga produkter, ha kontroll över varje steg i produktionen och alltid leta efter mer hållbara sätt att leverera kvalitet. Våra hållbara mål skjuts hela tiden uppåt, och vi utvecklas konstant med det.

LONG LIVE OUR ICONS

Att förlänga livslängden på saker vi omger oss med är ett av de viktigaste bidragen vi kan göra för att minska vårt avtryck på miljön. Både för varumärken, tillverkare och på individuell nivå. Det är ett ansvar som delas mellan oss alla.

SKAPA, ANVÄND & ÄRV

En stor del av våra liv spenderas ute i natur eller stadsmiljö. Till denna livsstil anpassar vi våra produkter. Vi ser våra produkters åldrande som något fint. Där målet är att hitta favoritplagg som ger komfort i vårt aktiva liv under en lång period. När plagg överlever våra kunders behov ser vi gärna att dessa ärvs vidare och vara med på nya äventyr

FAVORITMATERIAL SOM VI JOBBAR MED JUST NU

- Återvunnen nylon

- Återvunnen polyester

- Ekologisk bomull

- Certifierat spårbart dun

- Återvunnen fyllning

MÅL FRAMÅT

1. Digitaliserad 3D prover

2. Minimera & använda rest-tyger

3. Re-sell aktivitet på egen webb

4. Alltid utveckla produkter med lång livsläng

5. Hitta smidiga lösningar för reparation av produkter

Vårt mål är resan, och vi kommer aldrig att sluta söka efter ett mer hållbart sätt att leverera högkvalitativa plagg för vår aktiva livsstil.