TECH BIBLE

GRUNDEN

Alla plagg är gjorda för ett syfte, oavsett om det handlar om äventyr i skandinaviska berg eller stadsvandringar, är våra produkter gjorda för den aktuella händelsen. Det betyder att de är noggrant utvecklade för att passa ändamålet. Både när det gäller design och tekniska specifikationer.

FUNKTIONSKARTA

DETALJERNA

Yttertyg och ett inre membran eller beläggning. Det yttre skalet är vattenavvisande, vilket gör att plagget inte blir tungt av att suga upp vatten.

Bär det här plagget under snöiga dagar eller i mindre regnskurar.

Yttertyg och ett inre membran eller beläggning. Det yttre skalet är mycket vattenavvisande, vilket gör att plagget inte blir tungt av att suga upp vatten.

Bär det här plagget som ett extra skallager ovanpå isoleringen om det behövs. Vi tejpar alltid våra sömmar och detta håller dig torr under lång tid och/eller i kraftigt regn.

Vi letar alltid efter ett hållbart sätt att tillverka plagg som håller länge. Om du ser den här etiketten betyder det att vi har tagit steg mot en mer planetvänlig produkt.

Det här plagget är tillverkat av en hög andel återvunnet material.

Det inre membranet eller beläggningen är konstruerad på ett sätt som gör att vatten som tränger in från utsidan inte kan tränga in, men som gör att vattenånga/kroppsvärme från insidan kan tränga ut genom mikroskopiska hål.

Många av våra plagg håller dig varm. Med andningsfunktion kan du hålla dig varm utan att överhettas.

Den vattenavvisande behandlingen på våra tyger är alltid PFC-fri. Detta gör att du håller dig torr under en längre tid.

När vi använder dun, arbetar vi alltid med "Allied Feathers".Det innebär att det alltid är certifierat, spårbart och av hög kvalitet.